Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Novostavba krásného domu 4kk Hormí Planá- LIPNO

8 900 000Kč

Popis nemovitosti

Kupující neplatí žádnou provizi
Chcete bydlet tam, kam jiní jezdí na dovolenou ?
Hledáte nový krásný dům k trvalému bydlení, nebo rekreaci, jelikož nechcete dělat kompromis a chcete mít na dosah ruky krásnou přírodu, les, klid a vyhlášené Lipenské jezero ?
Tak tato nabídka bude právě pro Vás. Nabízíme Vám rodinný dům, kde kolaudace proběhla pře 2 lety s hotovou zahradou i oplocením, s celkovým pozemkem 831 m2, z toho zastavěná plocha činí 102 m2 a zahrada 729 m2. Na zahradě stojí dřevěný altán, který využijete jako sklad, dílnu, nebo jen pro letní zázemí.
Jedná se o 1patrový dům, kde v dolní části najdete velkou technickou místnost, kterou případě potřeby můžete snadno přebudovat na pracovnu, nebo další místo k užívání. Krásnou koupelnu se sprchovým koutem a wc, velký obývák s kuchyňským koutem, kde pravé teplo domova dotváří krbová kamna s krásným panoramatem na přírodu a Lipenské jezero. Moderní bílá kuchyně je plně vybavená. Po dřevěném schodišti se dostanete do patra, kde na Vás čeká další koupelna s vanou, samostatné WC a 3 samostatné a neprůchozí ložnice a šatna.
Dům je postaven v moderním stylu, vhodný pro mladou rodinu, tak i pro starší pár. Zateplen 20 cm polyester, plastová vícekomorová okna.
Obec Horní Planá nabízí veškerý komfort městského typu, kde najdete mnoho kaváren, restaurací, obchodů a služeb ale i poštu, úřady a zdravotnické zařízení. Nachází se zde mateřská i základní škola, domov důchodců. Město je střediskem letní a zimní rekreace. Přímo ve městě je krásná písečná pláž a vodní přívoz na druhou stranu jezera. V místě jsou vhodné terény pro pěší a cyklo turistiku, Nordic Walking a samozřejmě veškeré vodní sporty. V zimě v okolí výborné podmínky pro běžky a v okolí několik SKI areálů na sjezdovky. SKI park Frymburk 17 km, SKI areál Lipno 25 km a suprový SKI areál Hochficht - nejbližší skicirkus pro Čechy je v Rakousku 35 km, v případě, že se jede přes Lipno přívozem (nebo po ledu) 17 km. Jízda autem po ledu není přestupek, nesmíte se jenom probořit. Led musí mít nejméně 20 cm a musí mrznout !
Nejbližší nákupní možnosti v Rakousku, supermarket 37 km, resp.přívozem 18,5 km.
Protože je celé město vystavěno v mírném svahu, odnikud vám neuniknou úchvatné výhledy na vodní hladinu, na sytě zelené louky, na nekončící zalesněné plochy, na tak mystický západ slunce, jaký byste čekali snad jen u moře. Při dobré viditelnosti je z místní rozhledny Dobrá voda, vysoké 36 m, možné dohlédnout Alpy.
Pro další info a prohlídky volejte makléře.

Základní údaje

Evidenční číslo155
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena8 900 000
Měna
Poznámka k ceněvč. právního servisu
Složení cenycena k jednání, včetně právního servisu, s provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNad Hřištěm, Horní Planá, Český Krumlov
AdresaHorní Planá
GPS latitude48.770028
GPS longitude14.039673

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěInternet, Kanalizace
VybaveníZařízeno nábytkem, Zahrada
CharakteristikaNovostavba
Vybavenost okolíSupermarket, Kompletní síť obchodů a služeb, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola, Pošta
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
OkolíObytná, Rekreační
Elektro230V

Plochy

Užitná160 m2
Podlahová160 m2
Zahrada729 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1
Počet místností4
Počet pokojů4
Počet koupelen2
Počet park. stání1