Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

REZERVACE-Pha 5- Stodůlky 3/1/L Kurzova ul

1 850 000Kč

Popis nemovitosti

Exlusivně Vám nabízíme k prodeji prostorný, dispozičně velmi zajímavě řešený byt 3/1 v družstevním vlastnictví s lodžií, komorou, sklepem nacházející se v klidové lokalitě (těsné sousedství Prokopského údolí) sídliště Velká Ohrada Prahy 5 Stodůlky.
Velkou výhodou lokality bytu je těsná blízkost (přibližně 3 minuty chůze) rozsáhlé přírodní rezervace Prokopského a Dalejského údolí nabízející bohaté možnosti pobytu, relaxace a sportovního vyžití v nerušeném přírodním prostředí.
Byt v původním stavu je umístěn v přízemí udržovaného panelového domu a je určem k rekonstrukci dle Vašich představ. Dispozičně se jedná o velmi dobře řešený byt o celkové ploše 81 m2 , jehož jednotlivé místnosti jsou neprůchozí a všechny jsou přístupné z prostorné předsíně. Byt sestává z obývacího pokoje se vstupem na lodžii, kuchyně, dvou samostatných ložnic, koupelny s vanou a samostatného WC . Součástí předsíně je praktický výklenek využitelný jako šatna. Všechna okna včetně dveří na lodžii jsou plastová. Dále jspou hotové plastové stoupačky.
V těsné blízkosti domu se nachází několik mateřských škol, 2 základní školy, dětská hřiště, pošta, lékárna, dobré nákupní možnosti. Byt je prázdný k okamžítému předání. Anuiita 1 350 000,-Kč. Měsíční splátka anuity 5333,-Kč. Možnost nechat zasklít lodžii.Nelze čerpat hypoteční úvěr na tuto nemovitost, lze pouze v případě, kdy budete ručit jinou nemovitostí. Převod do OV nyní neplánuje. Vhodné i jako investice. Pro další info a prohlídky volejte kancelář. Provize RK není zahrnuta v ceně. Neplatítr daň z převodu, takže ušetříte 4 %.
Z důvodu, že před zadáním do inzerce nebyl k dispozici platný PENB, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do jeho předložení zařazena do energetické třídy G.

Základní údaje

Evidenční číslo138195
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cena1 850 000
Měna
Poznámka k ceněplus provize RK
Složení ceny+ provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKurzova, Praha 5, Stodůlky, Praha
AdresaPraha 5, Stodůlky
GPS latitude50.03761114
GPS longitude14.34025939

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSídliště
Konstrukce budovyPanelová
VybaveníParkování, Lodžie, Balkon
Dopravní spojeníMHD
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaMístní zdroj
OdpadVeřejná kanalizace

Plochy

Užitná80 m2
Podlahová80 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP8