Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Sleva-Prodej bytu v OV P3 Žižkov ul Baranova 97,3 m2 M Flora

8 199 000Kč

Popis nemovitosti

Sleva-Naše společnost si Vám dovoluje nabídnout byt v cihlovém domě v Praze 3 - na rozhraní Žižkova a Vinohrad v ulici Baranova, téměř v centru Prahy, a proto si zaslouží větší pozornost. Zajímat by měl zejména ty, kdo touží po bydlení v hlavním městě ve znamení genius loci, komfortu a současně ve spojení s centrem i přírodou. Pokud patříte do této skupiny, čtěte dále. Tento byt se může stát i vaším novým domovem.
Byt v OV 2+1 s příslušenstvím a lodžií o výměře 97,2 m2 z toho lodžie 3,60m2. Dále k bytu patří sklepní koje, která není započtna do výměru bytové jednotky. Lze dispozičně předělat na 3kk.
Z prostorné předsíně je vstup do lodžie, kuchyně, obývacího pokoje, šatny 3,78 m2, kde najdeme velké vestavěné skříně, které jsou součástí prodeje, toalety a koupelny.
Kuchyně o rozloze 20,17m2; je vybavena zakázkovou, moderní, nadstandardní kuchyňskou linkou vč všech spotřebičů, která je též součástí prodeje.
Dále zde najdeme průchozí obývací pokoj 22,66m2; a ložnici 22,40m2;, kde jsou položené pravé dřevěné parkety. Na chodbě, koupelně a toaletě je dlažba. Toaleta je samostatná, v koupelně je vana.

Byt je orientován na východ a západ. Z kuchyně a lodžie je výhled do tiché upravené zahrady ve vnitrobloku.

Byt je vytápěn centrálně ústředním topením. Ve všech místnostech jsou izolační Eurookna, které zaručují klidné bydlení. Byt prošel rekonstrukcí; nové radiátory, nový rozvod elektřiny a vody, v celém domě jsou nové stoupačky i odpadní potrubí.

Velmi hezký, udržovaný dům je v klidné lokalitě. V blízkosti je školka a základní škola. Tramvaj a metro Flora jsou dostupné pěšky cca 5 min., tramvaj z Olšanského náměstí cca 2 min. Veškeré služby jsou v blízkém okolí včetně OC Flora. Parkování je možné před domem na modré zoně.

Pokud máte zájem o více informací nebo prohlídku, neváhejte nás kontaktovat.V rámci pouhého zájmu o tento byt automaticky získáváte bezplatné nezávazné poradenství v rámci financování nemovitostí. Cílem je ochránit vás i vaše peníze. Kupujíví neplatí žádnou provizi RK.

Základní údaje

Evidenční číslo151627
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostD - méně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena8 199 000
Měna
Poznámka k ceněvč právního servisu a notářské úschovy
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBaranova, Praha 3, Žižkov, Praha
AdresaPraha 3, Žižkov
GPS latitude50.08056847
GPS longitude14.45742903

Vlastnosti, volby

Umístění v obciCentrum obce
Konstrukce budovyCihlová
VybaveníParkování, Balkon
Dopravní spojeníMHD
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaMístní zdroj

Plochy

Užitná97 m2
Podlahová97 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP5